FANDOM


(i chagned aso)
Line 1: Line 1:
[[File:Greenland_reflections....jpg|thumb|300px]]Rövland. För länge länge sedan när jorden skapades störtade den ner från ovan. Jord, fjäll och stenar kom ner från himlen. Småbarnen växte fram mellan videbuskarna och var klädda med blad. De fick mat av jorden. Plötsligt fanns där också en man och en kvinna. Kvinnan sydde barnkläder<br />och gav sig ut på vandring. Hon hittade några av de små barnen, klädde dem och tog med sig dem hem. Så blev människorna flera, och nu behövde de hundar. Mannen gick ut med en hundsele i handen, stampade i jorden och ropade: "Hoc, hoc, hoc!"<br />Och hundarna sprang fram ur tuvorna.
+
Rövland ahhahahah
 
Eftersom döden inte fanns på den här tiden så blev människorna för många, och jorden blev överfylld. Då kom en väldig havsvåg och spolade bort en del. Många drunknade och därför blev vi färre. Man kan fortfarande se spår efter den stora översvämningen. Om man går upp på en hög fjälltopp så kan man hitta snäckskal. Det var i det här landet där djävulen slasktade judar.
 
 
När människorna hade fått ljuset kunde de göra långa jaktfärder och behövde inte längre äta jord. När människorna dog steg de upp till himlen och blev solen, månen och stjärnorna. I grönland bor det massa black ginger asians, som är en intressant sort eftersom dom är så jävla neger fula.
 
 
[[Category:Skapelsemyter]]
 
[[Category:Skapelsemyter]]

Revision as of 08:53, February 8, 2019

Rövland ahhahahah

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.